Ledelsen

Anne R. Meek
Når du ringer til oss er det som regel Anne R. Meek som svarer. Hun er kontoransvarlig og den som holder orden på alle her.
Frode Meek
Hei! Jeg er Frode Meek. Det er jeg som tar deg i mot når du har fått en skade. Jeg tar meg av taksering av skaden og gir deg den info du trenger.

Du er hjertelig velkommen uansett hva det skulle være av skader. Vi reparerer for de fleste skadeselskapene.

 

På skadeavdelingen har vi to skadereperatører

 

Tommy R. Meek 

Tommy har 8 års erfaring som bilskadereperatør. Han tok fagbrev i Oslo etter endt læretid med karakter Bestått Meget Godt . Dette førte han videre til NM i 2007 som han vant. Dette kvalifiserte han til deltakelse i Yrkes OL i Japan i 2008. I 2012 tok han også fagbrev som karosserimaker som siste i Norge. Også dette med karakter Bestått meget godt.


 
  Espen Røed Meek

Espen har valgt å følge sine brødre og begynt her hos oss i lære som bilskadereperatør.
 

 

 

Lakkavdelingen

  Fredrik R. Meek Fagarbeider billakkering
Etter Grunnskole gikk han 1 år på VK1 på Bleiker VGS. Deretter 1 år på VK2 skade og lakk på Rud VGS, hvor han gikk ut som beste elev dette året.  Han er meget nøye og kvalitetsbevisst fagarbeider.
Vi gratulerer Fredrik med NM gull i billakkering på Lillehammer og med meget godt bestått på fagprøven. Gratulerer også med bronse i VM i London Oktober 2011!
     
  Darius Vilimas 
Er fra Litauen og er en mann med mange egenskaper. 
Han har lang erfaring med skade og lakk arbeid. Han er utrolig allsidig og kan utføre det meste som trengs innen skade og lakk. Han en en veldig grundig medarbeider.